Правила користування електронною бібліотекою

Print Friendly, PDF & Email

Цей розділ сайту є віртуальним приміщенням бібліотеки. На підставі Закону України “Про авторські права і суміжні права” (Відомості Верховної Ради (ВВР), 1994, N 13, ст.64) копіювання, збереження на жорсткому диску або інший спосіб збереження творів, розміщених у даній бібліотеці категорично заборонений. Бібліотека попереджає, що копіюючи або зберігаючи їх, Ви приймаєте на себе усю відповідальність, відповідно до діючого міжнародного і національного законодавства. Всі авторські права на усі файли зберігаються за правовласником. Будь-яке комерційне й інше використання крім попереднього ознайомлення заборонено. Читач несе повну відповідальність за порушення авторських прав. Читач не має права тиражувати, поширювати літературні твори в будь-якому виді.

Публікація творів не переслідує ніякої комерційної вигоди. Бібліотека діє винятково з метою надання літературних творів для освіти, духовного розвитку читачів, а також з метою реклами авторів і їхніх добутків. Всі авторські права зберігаються за правовласником. Якщо Ви є автором документа і хочете доповнити його або змінити, уточнити реквізити автора або опублікувати інші документи, будь ласка, зв’яжіться з нами по e-mail – ми будемо ради почути ваші побажання. Якщо Ви автор твору, розміщеного в нашій бібліотеці і не бажаєте бачити його в даній електронній бібліотеці, просимо написати про це на aek1895@gmail.com.

Доступ до електронної бібліотеки можуть отримати студенти AEK ПДАА.

Для цього Вам необхідно звернутися до куратора своєї групи.

Електронна бібліотека

Якщо Ви не є студентом коледжу і бажаєте ознайомитися з нашою бібліотекою то Ви можете звернутися в листі за доступом до адміна сайту, вказавши Ваші данні та мету.

Електронна бібліотека (Ознайомлювальна версія)